Smets Montage en Bouw is een betrouwbare specialist

CONTACT

De bevlogen en ambitieuze eigenaar Bram Smets

De bevlogen en ambitieuze eigenaar Bram Smets schakelt met zijn bedrijf Smets Montage en Bouw de diensten in van N. Smets Timmerwerken en Bouwbedrijf Smets, de bedrijven van zijn broer en vader. Ook maakt hij graag gebruik van de expertise en het grote netwerk van zijn zeer ervaren vader. Als drie separaat werkende bedrijven vormen ze officieel geen familiebedrijf, maar van een hecht samenwerkingsverband is zeker sprake. Alle drie de bedrijven staan voor betrouwbaarheid, het feit dat afspraak ook echt afspraak is én voor een hoog kwaliteitsniveau van de gerealiseerde projecten.

Bram Smets is voor zijn opdrachtgevers het aanspreekpunt en geldt als coördinator van de projecten. Door zijn grote netwerk van ervaren vakmensen in verschillende disciplines kan hij snel schakelen en weet hij op redelijk korte termijn zowel een aanbouw als een renovatie of het plaatsen van een dakkapel te realiseren. Net zoals hij zorgdraagt voor de adequate montage van aluminium, kunststof of houten kozijnen.

Bram Smets vertelt u graag tijdens een kopje koffie over de vele mogelijkheden die Smets Montage en Bouw in de regio Eindhoven te bieden heeft. Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met hoogwaardig vakmanschap.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.